Toborzó

TOBORZÓ

 A KUNHEGYESI JÁRÁSI

ÖNKÉNTES MENTŐSZERVEZETBE

 

 

A Kunhegyesi Járás területén katasztrófahelyzetek ritkán alakulnak ki, de azok bekövetkezésének lehetőségét nem zárhatjuk ki teljesen.

 

A természet erőivel szemben minden település kiszolgáltatott helyzetben van, szélvihar, felhőszakadás, jégeső, rendkívüli havazás, belvíz, árvíz sajnos nálunk is bármikor bekövetkezhet-, mint ahogy azt az elmúlt időszak eseményei is jól példázzák.

 

A településeket érintő veszélyeztető hatások kivédésében, a bajba jutott emberek megsegítésében, a károk mielőbbi felszámolásában Mindenkire szükség van, aki tenni akar! A 2013. évi Dunai árvíz eseményei kapcsán tapasztalt példás összefogás mintázza a legjobban, hogy szükség van tenni akaró, segítő szándékú embertársainkra, akik önzetlen segítő támogatása nagyon fontos a bajba jutott emberek megsegítésében.

 

A hivatásos katasztrófavédelmi szervek mellett a polgári védelmi szervezetek segítenek Önnek, hozzátartozóinak, embertársainak a bajok leküzdésében.

 

2013. évben megalakult a Kunhegyesi Járási Kakat önkéntes mentőszervezet. Jelen toborzással célunk, hogy a tavalyi évben megalakult szervezet létszámát növeljük azért, hogy a településeket érintő veszélyeztető hatások kivédésében minél hatékonyabban tudjon részt venni.

 

Éljen a lehetőséggel, hogy jót tehessen Önmagáért és másokért!

 

Jelentkezzen Ön is a

Kunhegyesi Kakat Járási Mentőcsoportba!

 

Jelentkezni lehet:

A Kunhegyesi Polgármesteri Hivatalban

(5340 Kunhegyes, Szabadság tér 1.)

A Karcagi Katasztrófavédelmi Kirendeltség épületében

(5300 Karcag, Madarasi út 2.)

Telefonon: Virág Ivett tű. hadnagynál a +36-70/638-5939- es telefonszámon